tirsdag 24. september 2013

Vi kræsjlander.......

Det var gøy så lenge det varte.... å blogge altså. Men nå er det ikke gøy lenger.

Spesielt ikke når vi var på farta i 5 og en halv uke denne sommeren, og vi tar inn på campingplasser og stellplasser som ikke har internett. Det vil si enkelte av de har nett, men da må jeg enten sitte ved resepsjonen eller i restauranten og blogge. Så isteden brukte jeg den tiden til å ligge på stranda og nøt solen og varmen. Så da sier det seg selv; bloggen går i dvale til jeg får tilbake lysten til å skrive igjen. Eller tid. Eller at campingene har nett som fungerer over hele plassen. Så ikke fortvil - det kan jo tenkes det skjer allerede neste år. Men ikke iår.

Vi hadde ellers en utmerket tur til Kroatia denne sommeren. Vi var innom både Novigrad, Porec, Rovinj, Baska, termalbad i Cola ved Verona, Zürich og våre venner Arja og Francesco, og avsluttet med stil på Sjølyst med Ulf og Elisabeth.

OG ny bobil er bestilt!!!!! Botox blir for liten til oss, og en splitter ny Challenger 69EB er i farta!! Vi tror det igrunn ikke før vi får se den. Botox er 5.99, og den nye er 7.46!!! Og jeg lover - skal legge ut bilder av vårt nye vidunder etterhvert.

Men iallefall - so long!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar